Ofis, bahçe, balkon, kapı önü gibi mekanlarda kullanılan kıvırcık paspaslar, yapıldıkları PVC malzemeyle dayanıklı bir yapı sunuyor. Özellikleri sebebiyle kullanıldıkları ortama estetik bir katkıda bulunmalarının yanı sıra güvenli ve rahat adım atmayı da sağlıyor. Ayakkabı tabanını yormayan, esnek yapılarıyla dış mekanlarda da sıkça kullanılan kıvırcık paspaslar, kolay temizlenebilmeleri ile de tercih sebebi oluyor.

 

Kıvırcık paspas modelleri kapalı ve açık taban yapılarıyla farklı kalınlıklarda, boyutlarda ve renklerde sunuluyor. Ev tekstili kategorisi içerisinde bulunan kıvırcık paspaslar dış mekan kullanımı için de uygun bir yapı sergiliyor. Bazı modeller suya dayanıklı olmasının yanı sıra güneş ışınlarına karşı UV koruması sağlıyor ve donmaya karşı da dayanıklı bir yapı sunuyor.

 

Özellikle kış aylarında merdivenler, mermer zeminler gibi kritik kayabilecek bölgelerde kullanılarak kar yağışlarında, buzlu yüzeylerde emniyetli adım atmayı mümkün kılıyor. Ürünler ıslak zeminde kaymayan yapısıyla, suyun bulunduğu yüzme havuzu, banyo, mutfak gibi ortamlarda da kaymayı engellemesi ve güvenli yürümeyi sağlaması sebebiyle tercih ediliyor. Anti-statik yapı sunan modeller tozu, kiri tutmazken, alev geciktirici modeller yangın durumunda dayanıklılık gösteriyor.

 

Kıvırcık yer paspası çeşitlerinden, kıvırcık rulo paspaslar ise 2 metre, 4 metre gibi farklı uzunluklar da satılıyor. Alan kişi tarafından ihtiyaç duyulan boyutta kesilerek kullanılıyor. Kimi zaman da kıvırcık paspas yolluk olarak tercih ediliyor ve kesilmeden değerlendiriliyor. Kolay temizlenebilmesi sebebiyle her ortamda rahatlıkla kullanılabilen kıvırcık plastik paspas, yoğun trafiği olan binalarda iç alan döşemesinde kullanılıyor. Kıvırcık paspas fiyatları rulo halinde satılan ürünler için metre başına belirleniyor. İster işte ister evde ister bahçede kullanın, ihtiyacınız olan Bhome, Desan, Zen Home gibi markalara ait ürünü hemen Tekzen ayrıcalığıyla satın alarak, daha güvenli bir ortam oluşturabilirsiniz.



Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!