PASPAS NEDİR ? ÖNEMİ !


Kapı önü paspası, evlerinizin önünde misafirlerinizi hoş bir şekilde karşılayan güzel bir dekoratif alternatifidir. Kapı paspası olarak genellikle "hoş geldin” yazılı paspas modelleri tercih edilirken farklı renk ve desende birçok farklı varyasyonunu Netafloor'un geniş seçenek yelpazesi içinden bulabilirsiniz. Dış kapı paspası misafirlerinizi sizden önce sıcak bir "hoş geldin” ile karşılayacak ve misafirlerinizin yüzünde sıcak bir gülümseme oluşmasını sağlayacak. Sizin için en uygun ve kullanışlı kapı paspas modellerini İstanbul paspas sitesinde bulabilirsiniz.

Netafloor birbirinden farklı paspas çeşitlerini seçiminize sunmaktadır. Kaymaz tabanlı paspastoz kir tutucu paspas gibi farklı özelliklere sahip paspas modelleri arasından ihtiyacınıza uygun bir seçim yapabilirsiniz. Kaymaz tabanlı paspaslar yere adeta yapışarak kayma ihtimalini ortadan kaldıracak ve istenmeyen kazaların oluşmasını engelleyecektir. Toz kir tutucu paspaslar ise kiri ve tozu emerek evinize girmesini engelleyecektir. Ayrıca eve girişte ayakkabıları toz ve kirden arındırarak ev içi kirliliği azaltacaktır.

Kapı önü paspas modelleri hem fonksiyon hem de dekorasyon olarak birçok avantaj sağlar. Kapınızın önünü paspas ve kapı önü süsü kombinasyonu ile süsleyerek misafirlerinizin evinizin içini görmeden dahi evinize hayran kalmalarını sağlayabilirsiniz. Kapı önü paspası avantajlarının yanı sıra Vivense de paspas fiyatları yönünden birçok avantaj sunmaktadır. Her eve ve her bütçeye uygun paspas modelleri ile Netafloor fırsatlarını kaçırmayın. Paspas modelleri arasından isterseniz İstanbulpaspas internet sitesi üzerinden seçiminizi yapabilir ve kapınıza kadar hizmet alabilirsiniz.



Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!